adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz
    A(z) Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz című képet 6566 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Köszönjük Sport Placc! Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Mesedoktorok, könyvgyűjtő csapat Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Mesedoktorok bevetésen Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek