• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz
    A(z) Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz című képet 6489 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszercsomagokat postáztunk Önkéntes csapat, méz és gomba osztás Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Számítógép adomány Élményterápia Mézes Mazsolkával Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek