bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás
    A(z) Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás című képet 3721 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Cipőosztás a Centerkében Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Sütizés jótékonysági programon Jótékonysági Mikulás gyár Gyümölcs adomány, családtámogatás Szeretet csoki támogatás Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek