adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! című képet 3905 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek támogatása Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Gyermekruha adomány Mikulás ajándék A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Vidámított kórteremben a nagybeteg picikkel Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek