• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! című képet 3978 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Szeretetcsomag adományok Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Topika családját adományokkal segítettük Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Babaágy adomány, családtámogatás Jótékonysági élelmiszerprogram Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek