• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! című képet 3856 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntes Közösség Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Adományozó Mátrix Csapat Zolika is kapott meleg ruhákat a Mátrixtól Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Jókedv, gyorsabb gyógyulás Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Ruhaadomány a Mátrixtól Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából Vitaminosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek