• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban
    A(z) Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban című képet 4666 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tábori grill husi Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Önkéntes csapat A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek