adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban
    A(z) Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban című képet 4492 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :) Támogatás Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Mosógépet kapott a négygyermekes család Ruha adomány Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Bográcsos élelmiszerosztás, étkeztetés Új szíves kisfiú Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek