• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába
    A(z) Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába című képet 4371 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Babaágy adomány, családtámogatás Jótékonysági kupakgyűjtés Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Ajándékosztás 2012 Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Plüss adomány, kisgyermekeknek Szegénység elleni küzdelem
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek