adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába
    A(z) Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába című képet 4141 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági Mikulás gyár Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Dzsekit támogattuk Segítjük a gyermekek fejlesztését Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek