bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára
    A(z) Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára című képet 3725 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Ruha és cipő adomány rászorulóknak Jótékonysági Mikulás gyár Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Gyermekek és családok támogatása Cipőosztás a Centerkében Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Nélkülöző gyermekeket támogatunk Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Mikuláscsomag osztás :)
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek