• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára
    A(z) Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára című képet 3457 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Mátrix Alapítvány - Mesedoktorok Csapata A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Gyermekeket támogattunk Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Jótékonysági Mikulás Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek