adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt
    A(z) Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt című képet 3634 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Szeretetcsokit gyűjtöttek a veszprémi gyerekek Zeneterápia, mesemondás Egy rendezvények Király Viktorral MÁTRIXos adományosztáson - sorbanállás Karácsonyi ajándék adományok A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Élelmiszergyűjtés, adományosztás Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek