• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt
    A(z) Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt című képet 3443 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Élelmiszer csomag osztás Ajándékosztás rászorulók számára Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Önkéntesek, gyümölcskommandó Zeneterápia, mesemondás Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Megy a vonat... a Mátrix Mikulással Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek