• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt
    A(z) Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt című képet 3220 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Élelmiszergyűjtés, adományosztás Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni Rendezvények támogatása - családi nap Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! Védõnõi napok 2010. Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek