• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt
    A(z) Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt című képet 3569 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében A romatelepen élõknek is vittünk ajándékot Takarók osztása nélkülözőknek Bullás Mária művésznőt támogattuk Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Segítő csapat Idősek kirándulását segítettük Önkéntes csapat, méz és gomba osztás Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Ételosztás, családok támogatása 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek