bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság című képet 6135 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya Ugrálóvár a Csodafaluban Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen Könyvadomány gyerekeknek Angyalokkal az angyalok :-) A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Mikulás, ajándékok Gyermekek támogatása Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk Támogatás A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat)
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek