• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program
    A(z) Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program című képet 4516 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Élelmiszerosztás, önkéntesek Kórháztámogatás, mesedoktorok Adományosztás Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Szeretetcsokit gyűjtöttek a veszprémi gyerekek Tábori grill husi Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek