• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program
    A(z) Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program című képet 4749 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Kórházi mosoly, mesedoktorokkal A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Idősek kirándulását segítettük Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Ételosztás, családok támogatása Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Szeretetcsomag adományok Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek