• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program
    A(z) Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program című képet 4859 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A vörösre festett ház... Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Számítógép adomány Pszichiátriai betegek támogatása Mátrix Önkéntes Angyalok :) Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Tolerancia napot támogattunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek