• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze
    A(z) Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze című képet 4734 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért A Mikulásgyár Mátrixos ajándékokkal gazdagodott Adomány a Cigándon élők megsegítésére Báboztunk a Csodafaluban, Ibolyával Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek