• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze
    A(z) Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze című képet 4969 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Könyvadományt vittünk intézmények részére Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Adományosztás SZIN 2015, Szegedi Ifjúsági Napok, Csodafalu Jótékonysági Mikulás ajándéka Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek