bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze
    A(z) Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze című képet 5243 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Élelmiszeradomány Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Gyermekek támogatása Gyerekekért báboztunk gyerekeknek III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Számítógép adomány - gyermekek támogatása Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek