• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet
    A(z) Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet című képet 4647 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesek, gyümölcskommandó Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Vitamin osztás nélkülözőknek Gyermekek támogatása Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Imike támogatása Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek