bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek
    A(z) Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek című képet 6658 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Élelmiszercsomagokat postáztunk Szedeák kosárlabdások adományoztak Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem Kórházak mesekönyv támogatása Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket Vizet osztottunk rászorulóknak Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek