bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) című képet 6003 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Vitaminosztás, településtámogatás Ruhaválogatás, rászorulók támogatása Almát szedtünk, kiosztottuk családosoknak Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt Kabát adomány Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Adomány osztás Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek