adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) című képet 5557 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Babakocsi adomány Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Szeretetcsomag adományok Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Szeretet csoki támogatás Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Kórházi támogatások Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek