• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) című képet 5421 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba a család egyik része Támogatás nagycsaládosoknak Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Adományok Ózdra - adventi adományok Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Számítógép Álom Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek