• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) című képet 5665 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Segítjük a gyermekek fejlesztését Támogatás, ruhaadomány Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Karácsonyi csomagok Mátrixos Zöld nap óvodákban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek