• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) című képet 5846 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány osztás Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Számítógép adomány nagycsaládosoknak Plüss adomány, kisgyermekeknek Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Babakocsi adomány Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek