adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) című képet 5615 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás Jótékonysági kupakgyűjtés Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Tanszer adományok Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Számítógép Álom 2013 - gépátadáson
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek