bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
    A(z) Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket című képet 6985 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• MÁTRIXos adományosztáson - sorbanállás A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai A Mátrix Alapítvány adománya a Mikulás Gyárba Adomány osztás A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Önkéntes csapat Élelmiszergyűjtés, adományosztás Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Adományosztás A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek