• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
    A(z) Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket című képet 6719 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Családok támogatása Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Adományosztás, település támogatás Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Támogatás, ruhaadomány Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek