adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
    A(z) Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket című képet 6527 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Adományosztás, támogatás Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek