• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
    A(z) Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket című képet 6597 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet Adományosztó csapat Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Dia anyukájával - Gyógyulj dia! Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Mosógép a jutalom Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek