• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) című képet 5008 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Bullás Mária művésznőt támogattuk Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Mikulás csomagok osztása A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok Szedeák kosárlabdások adományoztak Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek