bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) című képet 5351 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Rászoruló gyermekekkel Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Mikulás támogatás Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Önkéntesek, gyümölcskommandó Segítséget kérő család Önkéntesül(l)és - Arcfestés WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Cipősdobozban, gyermek
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek