• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) című képet 4874 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix és a LEGO baba Jótékonysági Mikulás Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok Adományt érkezett, hálásan köszönjük! Tehetségek támogatása Jótékonysági Mikulás ajándéka Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Vidámított kórteremben a nagybeteg picikkel A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Jótékonysági élelmiszerprogram Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Adomány osztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek