adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) című képet 4940 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Élelmiszer csomagokat osztottunk Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Tűzkár enyhítés Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Előadássorozat gyerekeknek Adomány osztás Almát szedtünk, kiosztottuk családosoknak Önkéntes csapat Ajándékosztás Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek