• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) című képet 5116 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Takarók osztása nélkülözőknek Segítséget kérő család Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Segítő adomány nélkülözőknek Plüss adomány, kisgyermekeknek Hajléktalan étkezdébe vittünk élelmiszert Jótékonysági Mikulás A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Adományosztás Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek