adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
    A(z) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás című képet 4282 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Báboztunk a Csodafaluban, Ibolyával Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! Citerát kapott Renátó Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! WARC2 Alkotó tér - Sziget 2012. Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Karácsonyi csomagok Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek