• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
    A(z) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás című képet 4485 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági pogácsa kommandót támogattunk Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Tehetségek támogatása A Mikulásgyár Mátrixos ajándékokkal gazdagodott Gyümölcs adomány, családtámogatás Adomány osztás a Centerkében Dzseki gyógyulását támogattuk Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Adomány osztás Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek