• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
    A(z) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás című képet 4364 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Jótékonysági Mikulás gyár Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Élelmiszer adomány osztás Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk Mátrix örömszerző programokat szervez
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek