• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
    A(z) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás című képet 3867 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk Adomány a Cigándon élők megsegítésére EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Zeneterápia, mesemondás Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Adomány osztással segítettünk Adományosztó csapat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek