• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
    A(z) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás című képet 4557 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Gyermek újraélesztésen Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Élelmiszer adomány a Segítsütitől Szemléletformálás Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Karácsonyi csomagok Adományosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek