• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
    A(z) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás című képet 4429 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Gyógyulás támogatás, szeretetcsoki Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére Jó kedvedet el ne hagyd! Ruha adomány Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Gomba, zöldség, gyümölcs osztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek