• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt
    A(z) A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt című képet 3839 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Számítógép adomány Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás Játék és támogatás gyerekeknek Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Családtámogatás Hajléktalan étkezdébe vittünk élelmiszert Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek