• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt
    A(z) A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt című képet 3961 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Iskolatáska, írószer adomány családtámogatás Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Adományozás, települések támogatása Mátrix jótékonysági csapat Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek