adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt
    A(z) A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt című képet 3765 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Adománycsomagok segítő szervezeteknek Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) A vörösre festett ház... Mesedoktorok és bohócdoktorok közösen Ruhaválogatás, rászorulók támogatása Imike felépülését támogattuk Bullás Mária művésznőt támogattuk Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Kórházi támogatások A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek