• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt
    A(z) A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt című képet 3702 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Élményterápia Mézes Mazsolkával Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Nélkülöző gyermekeket támogatunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek