• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása
    A(z) Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása című képet 4127 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• a kis családunk :) Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen A beteg kislányom Ugrálóvár a Csodafaluban Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Adományok Ózdra - adventi adományok Mesedoktorok bevetésen Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Önkéntesek, gyümölcskommandó Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek