• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek
    A(z) WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek című képet 5294 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Jótékonysági Mikulás SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás Vízosztás Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ SZIN 2013 Önkéntes Stáb Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek