adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek
    A(z) Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek című képet 5233 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Előadás gyermekeknek Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára Ajándékosztáson Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Adományosztás, adománycsomag, centerke Tüzifát osztunk rászorulóknak Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Mikulás várás Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek