• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek
    A(z) Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek című képet 5344 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Futóversenyen a Szeretetcsoki.hu Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Köszönjük Naturtex-SZTE-Szedeák Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Imike felépülését támogattuk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek