• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás
    A(z) Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás című képet 167 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Élelmiszer csomagokat osztottunk Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Könyvadományok Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Takarók osztása nélkülözőknek Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek