• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás
    A(z) Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás című képet 365 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Adományok Ózdra - adventi adományok Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól a kis családunk :) Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Mátrix rendezvénytámogatás Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek