adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten
    A(z) Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten című képet 3553 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Élelmiszer osztás Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Önkéntes csapat Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Számítógépet vittünk - iskolatámogatás Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Média támogatás Mesedoktorok a Mikulás idején sem tétlenkedtek Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek