• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten
    A(z) Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten című képet 3623 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Bedolgoztunk a Mikulás Gyárba Monitor adomány a Mátrixtól Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek Ajándékosztás, Mikulás Vízosztás A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek