• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten
    A(z) Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten című képet 3708 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat Szeretet csoki támogatás Élelmiszer adomány SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Idősek kirándulását segítettük Adomány osztás a Centerkében Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek