adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket!
    A(z) Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! című képet 5739 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bajba jutottak védelme Könyvadományt vittünk intézmények részére a család egyik része Segítséget kérő család Jótékonysági Mikulás Imike felépülését támogattuk Mikulás csomagok osztása Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Kispatak Ovi adománya A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek