bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket!
    A(z) Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! című képet 6154 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Ruha, cipõ, használati tárgyak rászorulóknak! Gyermekek számára örömszerzés Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Vitaminosztás, települések támogatása Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Adományt kapott a Centerke Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek