bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket!
    A(z) Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! című képet 6266 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Mátrix örömszerző programokat szervez Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Centerke Adományozó Központ Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól Adományosztás Könyv adományok - kisÖRDÖGbújta Tündérek Gyümölcs adomány
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek