adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget
    A(z) A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget című képet 3438 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomag osztás Önkéntesül(l))és Bullás Mária művésznőt támogattuk EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Ugrálóvár a Csodafaluban Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Segítő adomány nélkülözőknek Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Kórházi mesedoktor vizit Élelmiszer osztás, jótékonyság Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek