bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget
    A(z) A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget című képet 3823 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Média segítség A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Adományozó Mátrix Csapat Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Centerke Adományozó Központ
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek