• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
    A(z) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot című képet 3462 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Sütizés jótékonysági programon Kórháztámogatás Élelmiszercsomag a Dudás családnak Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Mosógépet kapott a négygyermekes család A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Adományosztás Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Gyermekek és családok támogatása Jókedv, gyorsabb gyógyulás Karácsonyfa A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek