adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
    A(z) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot című képet 3217 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! SZIN 2013 Önkéntes Arcok A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Az összegyûjtött élelmiszerek Élelmiszer osztás, gyermekétkeztetés Rendezvények támogatása - családi nap Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Kezdjünk új életet sportdélelõtt Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek