• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
    A(z) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot című képet 2966 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Mikulás várás Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Ruhaadomány érkezett Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek