adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
    A(z) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot című képet 3396 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Védõnõi napok 2010. Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Adományosztáson Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Mesedoktorok, meseolvasás gyermekkórházban Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok Mikulás ajándék Úton a MÁTIX Mikulás csapat Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek