bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
    A(z) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot című képet 3795 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Előadássorozat gyerekeknek Gyermekvédelem Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Megetettük a gyerekeket :) Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! Élelmiszer adomány osztás Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek a család egyik része Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek