• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
    A(z) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot című képet 2815 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :) Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Mátrix jótékonysági csapat Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás Topika családját adományokkal segítettük Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek