adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
    A(z) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot című képet 3126 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat Nélkülöző gyermekeket támogatunk Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Támogatás Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek SZIN 2013 Önkéntes Arcok Ajándékosztás, Mikulás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek