adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott
    A(z) A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott című képet 2558 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás, adománycsomag, centerke A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Ruha és cipő adomány rászorulóknak Gyümölcs adomány, családtámogatás Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Önkéntes csapat, méz és gomba osztás Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Előadássorozat gyerekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek