adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott
    A(z) A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott című képet 2488 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikuláscsomag osztás :) A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Monitor adomány a Mátrixtól Adományosztás Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni Szeretetalma Mátrixos Zöld nap óvodákban Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek