• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól
    A(z) Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól című képet 4506 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági Mikulás ajándéka Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül WARC2 tábor pillanatkép - termésbõl alkotás Önkéntes csapat Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Élelmiszer osztás Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Fogkrémet és fogkefét kaptak rászorulók
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek