• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen
    A(z) Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen című képet 4077 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyülekezõ a Mátrix Mikulásnál! A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Mátrix örömszerző programokat szervez Imike támogatása Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! Adományosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek