bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen
    A(z) Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen című képet 4314 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A MÁTRIX Alapítvány Mikulása a Dóm téren Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Adventi adománycsokor A beteg kislányom Bohócdoktorok, könyvcsomag gyermekeknek Mesedoktorok, kórházi támogatás Települések támogatása, vitaminosztás Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Megy a vonat... a Mátrix Mikulással Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Imike felépülését támogattuk Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek