• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe
    A(z) Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe című képet 5357 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adománycsomagok segítő szervezeteknek Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Családok, idősek ezren kaptak virágot Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Élelmiszer osztás, jótékonyság Adomány osztás a Centerkében A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület Báboztunk a Csodafaluban Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Gyermeknap / Családi nap támogatás Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek