• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén
    A(z) Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén című képet 4024 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 Nélkülöző gyermekeket támogatunk Az összegyûjtött élelmiszerek Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Gyermekruha adomány Imike felépülését támogattuk Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek