bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat
    A(z) Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat című képet 3692 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat Szedeák kosárlabdások adományoztak Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre Számítógép Álom Méz, csiperke gomba osztás Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Élelem osztás, élelmiszer támogatás Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Gyermekruha adomány
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek