• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat
    A(z) Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat című képet 3244 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Gyerekekkel az élményprogramon Akik segítséget kérek Szeretetcsokit gyűjtöttek a veszprémi gyerekek Adomány csomagokat osztottunk rászorulóknak Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek