• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat
    A(z) Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat című képet 3441 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... Jótékonysági Mikulás Dia anyukájával - Gyógyulj dia! Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Segítjük a gyerekek fejlődését Mosógépet kapott a négygyermekes család Családtámogatás a Centerkében Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Tüzelõanyag osztás 2012/2013 Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek