• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére
    A(z) A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére című képet 5125 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Élelmiszer osztás, jótékonyság Mesedoktorok, könyvgyűjtő csapat Kezdjünk új életet sportdélelõtt Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Mesedoktorok, meseolvasás gyermekkórházban Támogatás, ruhaadomány Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Mesedoktorkodás Élelmiszercsomag adományok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek