bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére
    A(z) A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére című képet 5506 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Szedeák kosárlabdások adományoztak Rendezvények támogatása - családi nap Hajléktalan étkezdébe vittünk élelmiszert Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Számítógépet vittünk - iskolatámogatás Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét a kis családunk :) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Babakocsi adomány Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek