• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot című képet 5348 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kispatak Ovi adománya Könyvadományt vittünk intézmények részére Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Almát szedtünk, kiosztottuk családosoknak Családok támogatása Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Köszönjük Naturtex-SZTE-Szedeák Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek