• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot című képet 5395 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• a család egyik része Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és A romatelepen élõknek is vittünk ajándékot Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Radiátor adomány Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Tábori grill husi Ruhaadomány érkezett A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Tolerancia napot támogattunk Mosógép a jutalom
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek