bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot című képet 5521 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Egy rendezvények Király Viktorral A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Mikulás ajándék Önkéntes segítők a Centerke Adományozó Központban Jót tenni jó, jótékonysági Mikulás adományok Élelmiszercsomagokat postáztunk Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Gyermekruha adomány Gyümölcs adományok Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek