adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot című képet 5083 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszert csomagok rászorulóknak Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Ugrálóvár a Csodafaluban Bajba jutottak védelme Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Tüzifát osztunk rászorulóknak Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek