adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot című képet 5147 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Élelmiszerosztás, önkéntesek Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Megetettük a gyerekeket :) Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében Gyermekek és családok támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek