• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot című képet 5269 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Imike támogatása Kispatak Ovi adománya Gyermek újraélesztésen Segítjük a gyerekek fejlődését Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Ugrálóvár a Csodafaluban Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Gyermekvédelem Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Hófúvásban is adományoztunk :) Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek