• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére
    A(z) Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére című képet 3954 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Adó 1% felajánlásoddal ÉLETET mentesz! Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Segítjük a gyerekek fejlődését Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek