bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére
    A(z) Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére című képet 4338 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Pszichiátriai betegek támogatása Szedeák kosárlabdások adományoztak Mikulás segítők Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Összedõlt ház Felsõzsolcán Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Adó 1% felajánlásoddal ÉLETET mentesz! Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Adományosztás
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek