• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére
    A(z) Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére című képet 4039 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek támogatása Mikulás ajándék Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Családtámogatás Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 Gyümölcs és élelmiszek, családtámogatás Idősek kirándulását segítettük
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek