• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére
    A(z) Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére című képet 4119 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Ajándékosztás rászorulók számára Babakocsi adomány A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület a család egyik része Adomány osztás Élelmiszer osztás, gyermekétkeztetés Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek