• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket
    A(z) Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket című képet 3305 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Mátrixos Zöld nap óvodákban Adomány válogatás a Centerkében Jótékonysági pogácsa kommandót támogattunk Élelmiszer adomány a Segítsütitől Az összegyûjtött élelmiszerek Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Megy a vonat... a Mátrix Mikulással
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek