• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány
    A(z) A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány című képet 4740 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében Ajándékosztás rászorulók számára Adományozó Csapat Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Meseterápia a Csodafaluban, SZIN 2015 Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek