bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány
    A(z) A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány című képet 4820 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Vitaminosztás, településtámogatás Ajándékosztás, Mikulás Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Gyümölcsosztás, családtámogatás Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Támogatás, ruhaadomány Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Ruha és cipő adomány rászorulóknak Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Mikulás, ajándékok
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek