• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány
    A(z) A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány című képet 4361 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerosztás, önkéntesek Tolerancia napot támogattunk Mikulás csomagok rászoruló családoknak Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Könyvadományt vittünk intézmények részére Mátrix Önkéntes Angyalok :) Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 SZIN 2013 Önkéntes Arcok Hajléktalan étkezdébe vittünk élelmiszert Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek