• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány
    A(z) A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány című képet 4532 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Húsvéti jótékonyság Ruha és cipő adomány rászorulóknak A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Számítógép Álom és a másik része Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Jutalomkönyv 2000 kisgyermeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek