• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából
    A(z) Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából című képet 3215 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek támogatása Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház Mesedoktor mesekönyvek gyermek kórházaknak Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Élelmiszer adomány a Segítsütitől Tüzelõanyag osztás 2012/2013 Élelmiszer és vitamin adományok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek