• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából
    A(z) Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából című képet 2331 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági Mikulás gyár Cipőosztás a Centerkében A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Adomány a Cigándon élők megsegítésére Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek