• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából
    A(z) Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából című képet 3284 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Adományosztás, élelmiszer csomagok Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Számítógép adomány nagycsaládosoknak Citerát kapott Renátó Köszönjük Naturtex-SZTE-Szedeák Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Kiságyat kapott a babát váró fiatal család Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek