• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából
    A(z) Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából című képet 2861 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mosógépet kapott a négygyermekes család Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Radiátor adomány Vizet osztottunk rászorulóknak Adomány osztás Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Vitaminosztás, települések támogatása Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek