• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából
    A(z) Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából című képet 2704 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l))és Mikulásgyár - adomány a Mikulásgyárnak Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Tolerancia napot támogattunk Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek