• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából
    A(z) Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából című képet 3091 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Élelmiszer és vitamin adományok Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen Takaró, pokróc adomány Kórháztámogatás A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Adományosztás Centerke Adományozó Központ - adományátadás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek