adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából
    A(z) Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából című képet 2613 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Összedõlt ház Felsõzsolcán Tehetségek támogatása Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Szeretetcsokit gyűjtöttek a veszprémi gyerekek Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Élményterápia Mézes Mazsolkával
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek