• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében
    A(z) Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében című képet 4684 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerosztás, pillanatkép Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Felvirágosítás, rózsaültetés a Centerkénél Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket Mesedoktorok, kórházi támogatás Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek