• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :)
    A(z) Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) című képet 3802 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány osztás Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Idősek kirándulását segítettük Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára Számítógép Álom adomány gépek összeállítása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek