• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :)
    A(z) Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) című képet 3878 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Méz, csiperke gomba osztás Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Karácsonyi csomagok Adomány osztás Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Szeretet csoki támogatás Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Adományosztó csapat A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek