adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek
    A(z) Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek című képet 2193 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Előadás gyermekeknek A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Élelmiszer és vitamin adományok Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Karácsonyi csomagok Élelmiszer osztás, gyermekétkeztetés Ajándék gyerekeknek Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Adományozás a Centerkébe
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek