• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek
    A(z) Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek című képet 2248 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Gyümölcs adomány, családtámogatás Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Adomány nagycsaládosoknak Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Települések támogatása, vitaminosztás Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Babaágy adomány, családtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek