adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra

matrix  felhasználónk feltöltése.
    300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra
    A(z) 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra című képet 3162 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! Adomány a Centerkébe Ruha és cipő adomány rászorulóknak Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek