• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra

matrix  felhasználónk feltöltése.
    300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra
    A(z) 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra című képet 3332 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szemétszedés és gyümölcsosztás :) A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Megy a vonat... a Mátrix Mikulással Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Mikulás segítők A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek