• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket!
    A(z) Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! című képet 5135 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Önkéntesül(l)és - Mosoly Szeretetcsomag adományok Élelmiszereket gyűjtöttünk adománycsomagokba Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Mosógép és hûtõ adomány Gyermekeket támogattunk Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek