• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket!
    A(z) Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! című képet 5439 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Számítógép Álom adomány gépek összeállítása A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Dia és a Mikulás A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Tüzifát osztunk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek