bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket!
    A(z) Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! című képet 5713 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nélkülöző gyermekeket támogatunk Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Könyvadományt vittünk intézmények részére Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Élelmiszer adományok Gyermekek számára örömszerzés Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Centerke Adományozó Központ Fogkrémet és fogkefét kaptak rászorulók Adomány csomag
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek