adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat
    A(z) Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat című képet 5094 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Adományosztó csapat Élelmiszer osztás, gyermekétkeztetés Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Takaró, pokróc adomány Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek