bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba
    A(z) 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba című képet 7809 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Kórházi támogatások Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk WARC2 - rongyokból portéka (táska) Gyermekjóléti támogatás Cipősdobozban, gyermek Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek