adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba
    A(z) 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba című képet 6897 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntes csapat Jótékonysági pogácsa kommandót támogattunk Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek