• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba
    A(z) 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba című képet 7094 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítő adomány, települések támogatása Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Könyvadományok Mátrix és a LEGO baba Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Húsvéti jótékonyság Élelmiszer osztás, jótékonyság
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek