• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba
    A(z) 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba című képet 7382 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Vizet osztottunk rászorulóknak Könyvadomány gyerekeknek Köszönjük Naturtex-SZTE-Szedeák Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek