• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
    A(z) Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak című képet 4761 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány osztással segítettünk Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Öcsödieknek adományátadás Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Szemléletformálás Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Élelmiszert csomagok rászorulóknak Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek