bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
    A(z) Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak című képet 5435 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Rendezvények támogatása - családi nap Babakocsi adomány Pszichiátriai betegek támogatása Adomány osztás Adományosztás, adománycsomag, centerke Adományosztás Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Települések támogatása, vitaminosztás Adományozó Csapat Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek