adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
    A(z) Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak című képet 4980 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Segítő adomány nélkülözőknek Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Centerke Adományozó Központ - adományátadás Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Mikulás várás Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába Ajándékosztás rászorulók számára Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Gyerekekkel az élményprogramon
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek