• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
    A(z) Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak című képet 4531 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tüzifát osztunk rászorulóknak Angyalokkal az angyalok :-) Élelmiszer csomag osztás - több az igénylő, mint a csomag Élelmiszercsomag a Dudás családnak Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Ajándékozás WARC2 - rongyokból portéka (táska) Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Vitamin osztás nélkülözőknek Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek