• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
    A(z) Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak című képet 4869 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Segítő adomány nélkülözőknek Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Élelmiszerosztás, pillanatkép Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek