adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat!
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! című képet 4084 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Citerát kapott Renátó Az összegyûjtött élelmiszerek Önkéntes csapat, méz és gomba osztás Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Média támogatás Centerke Adományozó Központ - adományátadás Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat Adomány csomagokat osztottunk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek