• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését című képet 5133 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Élelmiszer csomagok osztása Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás Önkéntes segítők Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Monitor adomány a Mátrixtól A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Családtámogatás, élelmiszerosztás Élelmiszer adomány a Segítsütitől
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek