bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését című képet 5425 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l))és Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Támogatás, ruhaadomány Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Méz, csiperke gomba osztás Mesedoktorok, meseterápia Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Csoki adomány Családok támogatása
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek