• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését című képet 5043 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítséget kérő család Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Csomagosztás Ajándékosztás, Mikulás Adományosztás, támogatás Gyermekek és családok támogatása Ajándékosztás 2012 Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Mesedoktor program a kórházakban Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek