• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
    A(z) Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk című képet 3702 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kispatak Ovi adománya Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra Ruha adomány Karácsonyfa Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek