• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
    A(z) Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk című képet 4094 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord Adomány csomagok Önkéntesül(l)és - Arcfestés Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Takaró, pokróc adomány Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Topika családját adományokkal segítettük Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk WARC2 - rongyokból portéka (táska)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek