adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
    A(z) Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk című képet 3776 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Kórházi Adományozás Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Mátrix és a LEGO baba Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Gyermeknap / Családi nap támogatás Gyermekétkeztetés a Csodafaluban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek