bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
    A(z) Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk című képet 4329 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Öcsödieknek adományátadás Dzsekit támogattuk Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Élelmiszer adomány a Segítsütitől Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért Rendezvények támogatása - családi nap Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek