adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül című képet 7479 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás Gyermekeket támogattunk Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Mesedoktorok, meseolvasás gyermekkórházban Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek