adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül című képet 7557 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás Gyermekruha adomány Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Karácsonyi csomagok Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért SZIN 2013 Önkéntes Stáb Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Élelmiszer adomány osztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek