• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez
    A(z) Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez című képet 5320 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk Élelmiszer osztás, jótékonyság Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Idősek kirándulását segítettük Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Kórháztámogatás, mesedoktorok Mesedoktorok, meseterápia
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek